divendres, 14 de juny del 2013

L'ESCOLA SOBRE RODES: PATINS I BICICLETES.

Us deixem un recull de fotos i videos de diferents sessions d'aquest trimestre dels treballs de patins en línia i bicicletes.
  • Les màrfegues són una gran eïna per aprendre a patinar, perquè bloquegen les rodes i ens permet havituar-nos millor a portar uns patins als peus. També podem emprar un espai amb gespa per aconseguir els mateixos resusltats:
  • Els jocs són també una bona manera d'aprendre a patinar, sempre que dominem les tècniques bàsiques de patinar: girar i frenar. En el Joc dels "llops,les gallines i les serps", els participants decideixen el grau de participació, es a dir han de decidir quan actuar i què fer, això ajuda els nens i les nenes ha desenvolupar les capacitatats relacionada amb la presa de decissió i valoració de la situació. A més a més el fet de jugar en equip afavoreix el treball de cohesió de grup.
JOCS AMB PATINS: LLOPS, GALLINES I SERPS

  • Les bicicletes a Segon de Primària. Vam treballar petits equilibris amb la bicicleta, amb la finalitat d'aprendre a dominar aquesta per poder pedalar amb major seguretat.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada